dinsdag 5 april 2016

Zou de aanhouder winnen.....
Elke ochtend, middag en avond wandelt dit stelletje zoekend door de tuin. Ze blijven maar volhouden. Zoekend naar een plekje voor hun nest. Zelfs de klimopwanden lijken wellicht een goed plekje. Samen zitten ze gebroederlijk naast elkaar, een plekje met uitzicht over het water en de Ruterpolder. Wat wil een eend nog meer. Het is een optie, ze denken er nog over na. Het is leuk om het gescharrel te zien, elke dag waggelend door de tuin. Ze blijven rond hangen bij de steiger waarna ze tevreden door het water zwemmen.  En je weet maar nooit...........wie weet gaat het lukken met de eenden korf in het water aan de oever, tussen het riet. Veilig voor nieuwsgierige katten en honden en veilig voor de roofvogels. 

3 opmerkingen:

 1. Heel herkenbaar, hier ook zo'n stelletje. Katrien had het erg druk, had maar liefst drie verliefde mannen op sleeptouw. Soms zat ze bovenop de pas geknot knotwilg..... vandaag leek ze haar keus te hebben gemaakt; we wachten af!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, zo'n vervolgverhaal. Ik ben benieuwd waar ze uiteindelijk zullen belanden. En dan een nest kleintjes uit zien komen, hoe mooi is dat...
  Fijne avond,
  liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi om te volgen hè, ik kan daar ook altijd zo van genieten. Ik ben benieuwd waar ze uiteindelijk hun plekje gaan kiezen.

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een bericht achter laat.

Lieve groet, Pauline

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...