Atelier - NR.45

 
 
 
Mijn Atelier staat op het terrein van ons huis. Het is een monumentaal klein voormalig huisje en heeft zijn eigen huisnummer, nl. 45. Ooit een huisje voor een gezin (dat kun je je niet voorstellen) die hier waarschijnlijk met een aantal kinderen op 40 vierkante meter. Het atelier heb ik wat opgeknapt door in eerste instantie een goede schilder beurt te geven. Wat ziet het er dan al mooi uit.  Volgend jaar wordt de verwarming geïnstalleerd, muren en dak geïsoleerd, enkele trekbalken terug plaatsen incl.muurankers. En het dak moet goed nagekeken worden, dan wil ik graag een aantal dakramen plaatsen en heel misschien krijg ik het voor elkaar om ook openslaande deuren te plaatsen. Maar omdat het een monument is liggen dat soort zaken wel wat gevoelig. Voorlopig kan ik hier prima werken met een werkplaats kachel voor de warmte.

Daarnaast geef ik hier ook individuele les in kleine groepjes. Heerlijk om iedereen te begeleiden op weg naar een tekening of schilderij.

Dit jaar zal ik de tijd nemen om hard te werken aan nieuw werk voordat ik zal exposeren. Mijn werk kun je vinden op: Pauline Kick Beeldend Kunstenaar


 


 
 o

1 opmerking:

  1. Oh prachtig lijkt me dat zo'n eigen atelier! Ik ga je werk eens opzoeken en bewonderen :-)
    Succes en veel inspiratie toegewenst!

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een bericht achter laat.

Lieve groet, Pauline

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...