maandag 26 december 2016

De laatste uurtjes van 2e kerstdag 2016.

De klok gaat altijd zijn eigen weg, tikt rustig voort en als het leuk is lijkt het alsof de tijd vleugels heeft. 1e Kerstdag hebben we gebruncht met beide zonen en hun gezinnen. Genieten van de kleinkindjes, gezellig om tijd te maken voor elkaar, en zo leuk om bij te praten bij puur prince aan het water te Eernewoude.
 
 
Vervolgens terug naar huis met het gezin van de oudste zoon, de kinderen hebben nog heerlijk gespeeld en wij geborreld. En na het eten zijn ook zij huiswaarts gekeerd. Eerste kerstdag was een mooi begin en een prachtige dag.2e kerstdag begon in alle stilte. De rust van de ochtend, kaarsjes aan, een kop thee en genieten van het buitenleven in de tuin. Vogels die genieten van hun kerstmaaltijd en de eerste wandelaars die hun weg zoeken in de Ruterpolder. Heerlijk om dat te kunnen zien gewoon aan de keukentafel zittend, jawel met kerstgroen. Een klein broodje als ontbijt want wat zit je gauw vol deze dagen. Later in de middag zijn wij vertrokken naar mijn vriendin. Zij had gekookt en het was reuze gezellig. Heerlijk als je zo aan kan schuiven.
 
Thuisgekomen is het nog even genieten van de kaarsjes, onze eigen kerst thuis om de laatste uurtjes te vieren. En morgen..... dan begint gewoon weer een nieuwe week met de dagelijkse beslommeringen. Maar hier kunnen we vooral goed op terugkijken en nog heel lang op teren.

 

5 opmerkingen:

 1. Fijn! En wat een mooie,sfeervolle fotos

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn! En wat een mooie,sfeervolle fotos

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We weten wel wat genieten is, hè Pauline? En dat hebben we gedaan ook!
  Fijne nieuwe dag,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt goed allemaal, gezellig met elkaar de Kerstdagen doorbrengen, hoe fijn is dat!
  Tja, die tijd vliegt, laten we er dan maar goed van genieten!
  Liefs, Linda

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een bericht achter laat.

Lieve groet, Pauline

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...