maandag 10 oktober 2016

ochtendnevel trekt de tuin binnen.

Soms wordt je hier wakker en als je dan de tuin en het land inkijkt wordt je blij verrast. Zo was dat ook vandaag. In de lucht hingen een paar prachtige roos gekleurde wolken. Zo mooi. En dan weet ik dat ik snel moet zijn.

Snel een vest aangeschoten en gewapend met mijn camera naar buiten om dit vast te leggen. Of ik vandaag in de stoelen kom te zitten, dat weet ik niet, had toch echt een atelier dag in gedachten. En terwijl ik sta te fotograferen sluipt de mist binnen enkele minuten steeds meer de landerijen binnen. Zo mooi.

Tijd om naar binnen te gaan, los te rukken van dit prachtige schouwspel waarin de wereld ontdaan wordt van steeds meer bijzaken, Tijd voor mijn ochtendontbijtje en bij te warmen, De ochtendkou van de herfst heeft nu toch echt vat op oktober gekregen.

En na het ontbijtje trek ik opnieuw naar buiten, de zon gaat de strijd aan met de mist, en dat geeft opnieuw een nieuw beeld. Tussen de bomen probeert hij het te winnen. 

Dan kan de dag toch echt beginnen met het licht spel op de bomen en zijn weg te zoeken tussen allerlei plekken in de tuin. Zo bijzonder om even weer opnieuw te kijken naar de dingen die zo vanzelfsprekend bij je tuin horen. 


Ik vertrek maar snel naar mijn atelier om te werken, de dag is in ieder geval prachtig begonnen. 
 

4 opmerkingen:

 1. Hele mooie foto's, wat een feest om 's morgens op deze manier wakker te mogen worden!

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige foto's en heerlijk om met dat uitzicht te wonen.
  Groetjes Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto's en heerlijk om met dat uitzicht te wonen.
  Groetjes Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontzettend mooi is de natuur toch. En wat fijn dat je daar zo van genoten hebt.

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een bericht achter laat.

Lieve groet, Pauline

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...