donderdag 18 maart 2010

Wit, wit en nog eens.....Wit met een klein beetje kleur, dat was de oogst van het afgelopen weekend.

De vlooienmarkt in Leeuwarden biedt heel veel, soms onbetaalbaar, het betaalbare gaat mee naar huis. En natuurlijk blijf ik vallen voor wit serviegoed, soms met een klein beetje kleur.

Thuisgekomen krijgt het eerst een plekje om van te genieten. Meestal in de bedstedekast, daar waar je binnen komt via de boomgaarddeuren.

Mijn keukenkast staat vol met wit serviesgoed. Ik mag het graag gebruiken en pas het met een beetje kleur aan. Dan kan ik vrienden of familie steeds weer verrassen met een andere sfeer aan tafel.

11 opmerkingen:

 1. Wat heb je mooi servies en veel. En het staat zo fris te pronken.Echt prachtig. Wanneer en waar is die vlooienmarkt als ik vragen mag? Ik kom eigenlijk weinig in Leeuwarden moet ik zeggen.
  Groetjes Renny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zie allemaal mooie dingen !! veel regout ........ik vind het echt mooi hoor al dat wit bijelkaar.............ik heb genoten..........groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als serviesverslaafde is dit een kolfje naar mijn hand natuurlijk. Groet, Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Pauline, ik kwam via Renny op jouw blog terecht, en ben een kijkje gaan nemen. Het lijkt me gezellig bij je, dus ik ga je volgen! Wij import- en diepFriezen moeten elkaar een beetje steunen, nietwaar?
  Hoop je ook eens te ontmoeten op mijn blog. hartelijke groetjes, Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi hoi...wist dat er iemand was die me wat gevraagd had......even nazoeken.....ah, pauline. Maar volgens mij ben je al aardig op weg ondertussen met je foto's. Ik voeg ze samen met gewoon het programma picasa maar volgens mij werken er veel met windows live writer ofzo...
  Tja het is ook maar waar je aan gewend bent. Picasa werkt voor mij goed en je gaat dan zo naar blogger en dan hup staat het er al op.....Je collages zijn prachtig en je servies zo nog mooier......wat een feest om hiermee je tafel te mogen dekken....
  Alvast fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat mooi! Vooral die soepkom (schaal?). Staat hoog op m'n lijstje, maar ik loop er maar niet tegenaan. Volgende keer m'n moeder even vragen of ze voor me naar Leeuwarden wil.
  Groeten,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Pauline, wat een prachtige servieskast en ook je servies is zo mooi. Ja met wit kun je alle kanten uit, heel mooi met alleen het wit, maar soms weer verrassend anders met wat kleur erbij. Zo kun je eindeloos combineren.
  Fijn weekend.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Pauline,

  Prachtig al dat wit bij elkaar...je collage is ook mooi gemaakt. Wit bij elkaar past altijd. Eet smakelijk met dit mooie servies.

  Groetjes
  Almay

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi, mooi en nog eens mooi, dat wit, wit en nog eens wit!!! En binnenkomen via de boomgaarddeuren en aankomen bij de bedstedekast....wie wil dat nou niet???
  Ik ga je dus volgen!
  Lieve groet en fijn weekend,
  Nieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie collectie wit serviesgoed. Mijn oog viel direct op de treef, prachtig.
  Leuk hè om steeds te speuren op markten naar een aanvulling.
  Gezellig weekend
  Hermine

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat is het al prachtig bij jullie, hier ook is nu de sneeeeeeuw heel snel aan het verdwijnen.... nu mag het ook wel! Wat leuk dat je altijd even bij mij in Zweden komt! Een B&B is het nog niet hoor, maar het moet nu wel snel af! Heb je nog tips voor me? Ik ben echt een beginner hoor :)

  liefs bellavien

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een bericht achter laat.

Lieve groet, Pauline

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...