vrijdag 5 maart 2010

Wonen in het land van rust, ruimte en stilte


De afgelopen dagen de vele weblogs ontdekt waarin het landleven, het wonen in de witten en grijzen, brocante en creatieviteit een grote rol spelen. Niet alleen hier in het Friese land, ik ontdekte ook allerlei weblogs in de Duitse "Friesiën" en in Denemarken, Zweden en Noorwegen, natuurlijk niet te vergeten een klein vleugje Frankrijk.


Dat was voor mij de reden om vandaag de schoenen aan te trekken en mijn eigen weblog te beginnen. Nu kan ik foto,s nemen van mijn witte/grijze wereld die zich afspeelt op het Friese platteland. Omgeven door de groene weilanden en een water voor de deur, een huis gevuld met brocante en een logement http://www.itfoarhus.nl/ waar gasten voor een korte of lange vakantie kunnen logeren en verwent worden met een heerlijk home-made ontbijt.Rond scharrelende kippen, een boomgaard met oude rassen, een groentetuin met vergeten groenten en natuurlijk de stille plekken om gewoon te genieten. Genoeg om over te blijven schrijven, fotograveren en nieuwe plannen te maken.

4 opmerkingen:

 1. Hé, weer een Frysk blog erbij. Gezellig, ik ga je volgen hoor. KOm zelf uit Dr88
  Groetjes Renny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klinkt allemaal heel bijzonder...ik ga je volgen, veel plezier met bloggen, de reacties zullen je veel voldoening geven!

  Groetjes, Veronique (uit 't Brabantse land ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kom via een andere blog op je blog terecht, ik dacht die naam komt me bekent voor, en lees dat je een B&B hebt, toevallig had ik jullie al eens bij mijn favorieten B&B adresjes gezet, en vond het er zo mooi uit zien. Dus wie weet komen we nog eens in jullie foarhus logeren. De eerste blogberichtjes zien er al leuk uit, dus ik ga je volgen hoor!! Succes met het bloggen.
  Groetjes, Anne.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel succes ermee! Je hebt toch wel de kleine lettertjes gelezen: "Bloggen werkt verslavend". Groet, Claudia

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een bericht achter laat.

Lieve groet, Pauline

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...