zaterdag 26 augustus 2017

Nieuwe herinneringen maken.... niet alleen klussen.  
Langzaam maar zeker knapte huis op, strak in de lak, in het authentieke grachtengroen, kreeg het huis zijn stijlvolle glorie weer terug.Mijn atelier heb ik zelf opgeknapt, manlief had het druk genoeg, dus handen uit de mouwen, verwijderen wat weg moest, een wandplaat vervangen (klus nog van manlief) geschuurd, geplamuurd en meters maken met het verven. En omdat ik niet zoveel heb met zgn. kunstzinnig opgeschilderde kasten deze ook maar kaal gemaakt en in de grijze matte verf gezet. Een heerlijke rustige werkplek, veel kleiner dan mijn vorige atelier, maar groot genoeg en waar heel fijn gewerkt kan worden.

   
Ik kon weer werken in mijn atelier, en heerlijk om te zien dat de buitenkant weer stijlvol in het traditionele grachtengroen strak in de lak zat vanaf de waterkant, terwijl er gelezen , gevist , gedronken en gegeten of gevaren werd, waar familie, vrienden en buren binnenvallen, kleinkindertjes spelen in de tuin en verbaasd naar de vangst van de dag kijken. Waar Storm van zijn prive zwembad genoot. en soms ook even helemaal niets is en waar de tijd even stil kan staan.  


    


En waar tot s,avonds laat een wijntje wordt gedronken aan de waterkant, onze eigen avondbioscoop aan zijn voorstelling begint en waar we de dag , de momenten van de dag inademen en mee naar binnen nemen.

   
 

 

2 opmerkingen:

Fijn dat je een bericht achter laat.

Lieve groet, Pauline

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...