maandag 4 september 2017

En zo volgde een herfst....2016

De Herfst 2016, herinneringen aan een haag planten, de tuin die mooi verkleurde en langzaam verschoof het buiten kluswerk naar het binnen kluswerk.


 
Douchen was nog steeds niet mogelijk in ons eigen huis, dus dat gebeurde buitenshuis. En toen de herfst inviel was dat een klus die we toch als eerste hebben opgepakt. Breek- en sloopwerk. Leidingen verplaatst, stukwerk, betonstuc op vloer en muren, het schilderwerk en afmonteren. En na een paar maanden stond er toch een heuse badkamer. En als ik er vandaag weer instap heb ik het gevoel alsof ik in een hotel stap. Altijd hebben we de badkamers aangepast naar dat wat er al was en dit voelde wel heel erg luxe.
 
 
En in september houdt IJlst zijn fakkeljûn. Sfeervol verlicht met fakkels in de avond, en als thema de winkeltjes van weleer. Dus wij hadden een pop-up bakkerij in huis. Het was geweldig, er werden poffertjes en kniepertjes gebakken, koffie geschonken en allerlei homemade baksels van buren maakten het plaatje compleet.
 
 
 En er was tijd voor de vaartochtjes in de herfstkleuren, wat kunnen kleine belevenissen prachtig zijn. 
Ook de stad IJlst raakte in de herfstsfeer, zo mooi en zo sfeervol
 

 
 
En uiteindelijk was ook de douche klaar, heerlijk om weer in je eigen huis gewoon een douche te nemen als je er zin en tijd voor hebt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige foto's en die taart is werkelijk een "herfst"plaatje. Geniet ervan!
    Groetjes E;

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk om even zo'n pop up bakkerij aan huis te hebben. Die taart is ook heel mooi en herfstig, maar je badkamer is ook helemaal mooi geworden.
    Groet, Janneke

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een bericht achter laat.

Lieve groet, Pauline

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...