vrijdag 25 augustus 2017

oude herinneringen en nieuwe maken....

 
Anderhalf jaar geleden......verhuizen en een dierbare plek achter ons laten. Een plek waar we het verschrikkelijk naar onze zin hadden in een grote boerderij met een prachtige tuin. Waar we ook ons bedrijf hadden, een B&B, en veel gasten mee hebben genoten van het prachtige huis, de mooi ingerichte tuin, en de mooie omgeving. Gasten die soms goede vrienden zijn geworden. Gasten die meehielpen om te klussen of de voorjaars schoonmaak van de tuin in een weekendje te klaren. Gasten die overal vandaan kwamen met hun eigen verhalen en belevenissen. Het resulteerde ook in enkele woonreportage's van Week en maandbladen, zoals De Seasons, Landelijk wonen magazine, buiten leven, wonen en co en enkele Duitse tijdschriften. Dit was een kroon op ons werk.  Het zijn mooie dierbare en waardevolle herinneringen.

Herinneringen aan het erf:
 Herinneringen aan de B&B:


 

 
 
 
 
 
 
 
 
En herinneringen aan ons eigen woongedeelte, de Deel:
 

 
 
Het zijn dierbare zoete herinneringen aan een mooie tijd in de boerderij, en nu na anderhalf jaar is het goed zo, de boerderij heeft weer andere bewoners en langzamerhand verdwijnen de 17 jaar om ook daar weer plaats te maken voor andere ideeën/ontwikkelingen en dat is goed. Wij dragen de herinneringen mee en die maken het toch ook tot ons eigen persoonlijke leven, ons eigen boek. En het geeft weer ruimte om nieuwe herinneringen te maken op een nieuwe plek, in een ander huis, en ja weer kluswerk.
 
 


2 opmerkingen:

 1. Prachtig neergeschreven , Pauline!!
  Niet blijven hangen in wat was en wat je achter liet, nee, meedragen als een kostbaar kleinood in je hart en inderdaad nieuwe herinneringen maken!!

  Voor alles is een tijd!

  Vanmorgen nog tegen iemand gezegd, andere, ook goede dingen komen er voor in de plaats, dat is wat ik de afgelopen jaren heb ervaren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pluk de dag elke keer weer...maak er wat moois van in jullie nieuwe huis en koester de herinnering van het vorige...geniet !.....liefs van mij x

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een bericht achter laat.

Lieve groet, Pauline

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...