dinsdag 1 augustus 2017

Urk.......en een nieuwe lens.Vandaag zijn we op weg gegaan naar Urk. De reden was een nieuwe (tele) lens voor mijn camera, tenminste voor mij nieuw. Een jarenlange wens ging in vervulling. De tamronlens gaf steeds een foutmelding, heel jammer, hij werkte gewoon niet op mijn camera. En het is gelukt. Met die prachtige lens op mijn camera zijn we dus Urk door gewandeld.

Urk, aan het IJsselmeer, zon, het water, de vuurtoren, sfeervolle straatjes, boten....gewoon genieten en natuurlijk foto,s gemaakt met mijn nieuwe lens.
 


4 opmerkingen:

 1. prachtige foto's weer en fijn begeleidend schrijven!
  Mijn nieuwsgierigheid is gewekt naar welke nieuwe lens je hebt gekocht.
  Ik heb vorig jaar een tamron 70-300 mm lens gekocht , terwijl ik merk dat ik liever fotografeer met mijn canon 15-85 mm of de 50 mm lens.
  Groet
  Marrian

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Marian, Ook ik heb een canon camera en een canon lens 28-80 mm. Een lens bijgekocht nu van 55-250 mm. Hij is natuurlijk wel bewegingsgevoeliger door de lengte maar ik fotografeer toch wel veel hier in het Friese weidse landschap (vooral hier achter in de tuin) en dan is het vaak net te ver weg (en moet ik het photoshoppend bijwerken. Misschien gaat het mij nu beter af. groet Pauline

   Verwijderen
  2. Dank je wel, Pauline,
   dat is juist het probleem de bewegingsgevoeligheid.
   Ik denk dat ik gewoon meer moet oefenen, ik begon gewoon te twijfelen aan mijn keuze voor deze lens, dit terwijl ik er echt een paar jaar naar hebt gekeken alvorens ik hem kocht.
   Groet Marrian

   Verwijderen

Fijn dat je een bericht achter laat.

Lieve groet, Pauline

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...