dinsdag 15 november 2016

Door de naderende winter aangeraaktDe week begint goed. Het eerste wat ik altijd doe is een blik naar buiten. En maandag werd ik verrast door een witte wereld. De vrieskou in de wat vochtige lucht toverde een mooie bepoederde wereld.

Dus voor het ontbijtje met een dikke jas aan naar buiten. Een rondje tuin leverde deze foto's op, wat kun je verbaasd staan van de eenvoudigste dingen die gelijk veranderen met zo'n dun laagje rijp. 

6 opmerkingen:

 1. Mooi hoor! Het was de eerste keer dat ik dit najaar de autoruiten moest schoonkrabben, maar aangezien ik vrieskou een fijne kou vind, had ik daar weinig problemen mee. En het levert inderdaad hele mooie plaatjes op.

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige foto's van de naderende winter. Al vond ik het wel koud de laatste dagen, ik ben blij dat de temperatuur weer wat omhoog gaat:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik verbaas mij elk jaar weer hoe mooi alles is met een laagje rijp (of sneeuw...) zelfs de kleinste dingen doen mee, en dan de combinatie van diverse structuren maakt het nog mooier. Wat kan je dan genieten...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig......zo op deze beelden is het toch prachtig! Behalve als ik de ruiten van de auto moet krabben ;)

  Mooie foto's

  Fijne dag

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo'n laagje rijp geeft altijd weer een speciaal sfeertje, heel mooi!
  Gezellig weekend! Liefs, Linda

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een bericht achter laat.

Lieve groet, Pauline

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...