maandag 4 juli 2016

Puin en veel stof.....
De afgelopen weken is er veel gebikt. De badkamer was dusdanig verouderd en moeten we echt vernieuwen. We hadden de douchedeur, toilet en wastafelbak met kranen al besteld. Maar dan is eerst het volledig slopen aan de orde. Dus bakken vol puin verwijderd en afgevoerd. Leidingen en afvoeren tevoorschijn gekapt. Gevolg een huis vol stof. Maar gelukkig dat is allemaal voorbij. Donderdag wordt het badkamermateriaal bezorgd, daarna kan de loodgieter aan het werk. De vloer moet gestort worden en de muren gestukt en afwerken met betonstuc. Dat is nog wel even een klus die meerdere weken in beslag zal nemen. Het zal uiteindelijk opknappen.... leuk om dat in het vooruitzicht te hebben.

 

4 opmerkingen:

 1. Je staat er versteld van waar stof kruipen kan ,maar je hebt mooie vooruitzichten , binnen een paar weken , een prachtige badkamer zo te horen !
  Succes met de werken
  Groetjes , christel , Garcya's place

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij deden de badkamer 3 jaar geleden. Wat een klus was dat. Eerst een deel, zodat we de douchehoek nog konden blijven gebruiken. Maar die moest er ook een keer uit natuurlijk. Gelukkig hebben we beneden een extra toilet maar douchen deden we bij de buren en bij Ben zijn zuster. Ik vond het vreselijk behelpen. Gelukkig doe je zoiets doorgaans maar één keer. Heel veel succes nog.
  Fijne dag,
  liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is even doorbijten, maar dan heb je straks ook wat ;-).

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad nog even doorbijten...wij hebben dit een aantal jaren geleden ok gedaan, alles eruit, de vloer en al, het was een grote zanderige bouwput die badkamer, maar wat ben ik blij dat we dat gedaan hebben, jij straks vast ook, alle leed is snel geleden als je op kunt gaan bouwen..en straks lekker genieten van het inrichten en bekijken hoe mooi het toch wel niet geworden is...

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een bericht achter laat.

Lieve groet, Pauline

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...