woensdag 6 juli 2016

Een middagje klus pauze, deel 1.Een middagje er op uit. Soms moet je even het klussen onderbreken, voordat je het weet zit je in het werkritme en gun je je amper een pauze. Vanmiddag hebben we Storm, de labrador in de auto gezet voor een wandeling dichtbij. Ver reizen hadden we geen zin in en hier is het een prachtige omgeving. Nog geen 5 kilometer van huis ligt een prachtig ruig gebied. Er lopen reeën, loslopend vee en ongetwijfeld zijn er vele konijnen. Maar met Storm bij ons houden ze zich schuil. Maar genoeg moois onderweg. Hier stonden de reuze berenklauwen. In knop, in bloei, hele velden vol en soms een aantal die hun kop ver boven het maaiveld uitsteken. Ik ben ieder jaar weer opnieuw verbaasd, wat een groeikracht in een korte tijd en wat prachtig om het openbarsten van de knoppen te kunnen beleven en met je camera vast te kunnen leggen.


 


Even het hoofd leeg, lekker genieten van de weidsheid, de rijkdom van de natuur, als enige geluid de wind en de vogels, de zon en Friese luchten en verder alleen stilte. Meer heb je niet nodig. Wordt vervolgd.
 

2 opmerkingen:

 1. Hoi Pauline,
  Zeker af en toe heel hard nodig hoor, om een pauze in te lassen. Voor je het weet is het ook weer herfst en dan heb je al dat moois gemist. En mooi is het zeker. Ik zie ze ook al hier en daar verschijnen, de berenklauw. Prachtig zijn ze. En wat heb jij ze mooi vastgelegd. Ik heb lekker met je meegenoten.
  Fijne dag,
  liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk mis dat hé, die stilte tijdens het wandelen in de natuur. Ik ben vanvond ook weer een eind wezen wandelen en toen zag ik hier Ook her en der de berenklauwen staan. Maar op die laatste foto staan ze wel heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een bericht achter laat.

Lieve groet, Pauline

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...