zondag 31 juli 2016

Park Sonsbeek Arnhem


Het park Sonsbeek, een stuk natuur midden in de stad. Dat is indrukwekkend mooi, de bossen, de waterpartijen en het nivo verschil. Een heerlijk park en een tentoonstelling. Genieten van kunst en genieten van de natuur. In het bosgebied tovert de zon een prachtig spel met licht en schaduw op de boomstammen of op de paden. Het licht in het water en steeds weer de ontmoeting en het zicht op de stad.

 5 opmerkingen:

 1. Het is inderdaad een prachtig park. De eerste zondag van de maand is er ook een hele leuke markt met mooie spullen en heerlijke hapjes, bij mooi weer hangt er altijd een heerlijk sfeertje.

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als ik dit zo zie denk ik: ga je schamen Trijnie! Ik woon niet ver weg van Arnhem en ben er al jaren niet geweest!! Het is er zo mooi en we komen er nooit! We hadden er jaren geleden onze "receptie"(zoals je in die tijd deed) op onze bruiloft. Ik woonde in Arnhem, vandaar....
  Nu ik jouw mooie foto's zie denk ik: en nu snel een keer er naar toe. Er schijnt ook 1x in de maand een eetfestijn te zijn dus...goede voornemens (dankzij jou!)

  groetjes Trijnie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha....lees net bij het bericht van Ingrid dat het de eerste zondag van de maand is!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig plaatjes en wat een leuke tip van Ingrid!

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een bericht achter laat.

Lieve groet, Pauline

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...