maandag 22 september 2014

REPORTAGE IN LANDELIJKE WOONBLADEN.De website vernieuwd, nieuwe foto,s gemaakt en de inrichting hier en daar weer verandert en dat allemaal vorig jaar. En toen hadden we nog niet eens de keuken van het logement verbouwd. We kregen plotseling telefoontjes om het verzoek van een reportage van grotere woonbladen. Vorig jaar een reportage in Buitenleven, reportage van overnachten aan het water.
Deze zomer in Wonen landelijke stijl met een uitgebreide reportage van het Logement.


En nu in het oktobernummer van het blad: SEASONS een reportage van onze boerderij, het gedeelte waar wij zelf wonen en  een klein stukje over het logement. Het is een fantastische opsteker na al het harde werken, de restauratie,s en natuurlijk het resultaat van met zorg verzamelde brocante. Hierbij een preview van de Seasons welke nu wel al bij de abonnees in de bus is gevallen en vanaf woensdag 24 september in de winkels te verkrijgen is.


En jullie snappen natuurlijk dat ik woensdagochtend op de stoep van de winkel sta om een aantal exemplaren in te slaan. Tijd om een abonnement te nemen.

12 opmerkingen:

 1. Zoals ik je al eerder vertelde, heb ik de reportage al gezien. Jullie mogen er trots op zijn, het ziet er heel mooi uit. Gefeliciteerd!

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ingrid, ja ik wist het via jou dat de seasons bij de abonnee in de bus is geploft, maakt mij zo nieuwsgierig.... dacht schrijf er alvast over op het blog. Dank je voor de complimenten, nog even en dan is het woensdag, ben de nachtjes aan het aftellen...
   liefs, Pauline

   Verwijderen
 2. Wat heb je op die manier eer van je werk, heel Nederland mag gezellig meekijken, het voordeel als je abonnement hebt, is dat hij dan inderdaad al in je bus ligt, hier dus ook:)
  Ook in de WLS was het genieten, ik heb hem er gisteren nog even bij gepakt, jullie wonnen niet alleen op een droomplek, maar jullie maker er ook nog eens iets heel bijzonders van!!!
  Geniet van de reportage!!

  Lieve groet, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ontzettend leuk Pauline! Ik heb zelf de Seasons niet, maar probeer er bij de AH een blik in te werpen. Ik was het wel al tegen gekomen in de Buitenleven. De reportage over jullie B&B zag er geweldig uit! Het zal jullie vast en zeker veel nieuwe logees brengen.

  Fijne week!

  Madelief x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als de Seasons in de winkel ligt ga ik even kijken, spannend zeg.

  Liefs, Marjonel

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O wat leuk voor jullie! Toch een kroon op je werk!:) liefs danielle

  ( thofhuisje.blogspot.nl )

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een eer Pauline om in al die bladen te mogen staan: goede pr ook! Maar dat komt ook omdat het er bij jullie zo fantastisch uitziet! Mijn complimenten hoor!

  groet Trijnie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gaaf hoor; wees er maar trots op. Jullie hebben het mooi voor elkaar gekregen:
  een prachtige boerderij in een geweldige omgeving! Ik had toevallig die WLS
  gekocht en heb er al van kunnen genieten!
  Liefs, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Pauline, leuk dat je de weg naar mijn blog vond.. dank voor je leuke reactie en dat
  je me gaat volgen, heb me gelijk aangemeld om jouw te gaan volgen, ziet er héél
  mooi en sfeervol uit ! Ga even zien voor die Seasons...
  héél fijne week nog
  liefs Kathy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Pauline, wat is het een mooie binnenreportage! Ik had de WLS voor een tijdje terug al gezien en zat toen al te genieten, maar nu met deze reportage in de Seasons is het plaatje helemaal compleet. Je kleurgebruik vind ik zo mooi. Heerlijk rustgevend...
  De vloer in het logement....Die kleur hadden wij ook hier op de vloer, samen met groen in de voorkamer. Achteraf heb ik daar wel een beetje spijt van dat ik de rode kleur heb laten afschuren. Het hoort toch wel bij dit huis....

  Enne.. hoeveel exemplaren heb je gekocht?

  Groeten van Petra
  Hoeveel tijdschriften heb je gekocht

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nou..ehh, 1x vragen betreft de tijdschriften is wel genoeg toch? (lekker handig zo`n tablet..zucht..)

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een bericht achter laat.

Lieve groet, Pauline

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...