vrijdag 19 september 2014

EN WAT DOEN DE NIET KLUSSERS......

 Deel 2

Tijdens de verbouwingsweek, moesten de niet mee helpende klussers zich wel vermaken.  Het weer was goed, van de vroege ochtend tot laat in de avond genoot een ieder van het buitenleven. Er werd een nieuwe bedrijfstak aangeboord "De CAMPING". Een naam was zo bedacht, het bord werd gemaakt, maar voor de zekerheid "VOL", stel voor dat er outsiders mee wilden kamperen......

De CAMPING is gereed voor de nacht, inclusief het campingtoiletgebouw. Het wasrek is beladen met dekens, lakens enzovoort. Een heuse emmer compleet met wc bril, en de afspraak wie hem vol plst gooit het leeg in de wc binnen..........  uuhhhh, de nood was niet hoog, de emmer bleef leeg.


 En echt dappere meiden en stoere mannen, s.nachts bleven ze in de tent en schoven aan, aan de buiten eettafel voor hun broodje.

Buiten eten is een feest, vooral als er een vuurtje aan te pas komt, de mannen redden zich er wel mee.

 
 Storm en Tilanus houden de wacht, voordat je het weet is het eten weggewerkt. Tot in de late uurtjes leven we buiten.


HET NATUURMUSEUM - LEEUWARDEN

Een dagje regen is geen probleem, het natuurmuseum in Leeuwarden is goed voor een dag vermaak. Verwondering voor alle skeletten, plaatsnemen in de tandartsstoel, of gewoon meester zijn in het natuurlokaal van het weeshuis, en een praatje maken met de preparateur.  En als slagroom op de taart...... drinken en nog even snoepen.HET SPEELBOS

Dicht bij huis is een fantastisch speelbos Sparjeburd. De meiden gingen shoppen en de jongens vertrekken gewapend met emmers en scheppen naar die prachtige plek.
 


En natuurlijk steeds even binnen kijken bij de klussers, want ook die worden niet vergeten.......
6 opmerkingen:

 1. haahha super leuk om te lezen en te zien, wat zullen ze genoten hebben, en hoe simpel kan het zijn:)
  heerlijk lekker buiten het leukste wat er is!
  geniet van ellkaar, groetjes, Inge

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Simpel, niet alleen voor de kinderen maar ook voor ons, fijn weekend, groetjes Pauline

   Verwijderen
 2. Hoi Pauline,
  Wat een gezellige camping hadden ze gecreëerd. Daar wil ik ook wel camperen... leuk met al die dekens en zelfs aan een toiletgebouw werd gedacht... super.
  Een heel gezellige boel met een lekker ontspannen sfeer, wat wil je nog meer... o ja, met heel leuke uitjes... geweldige vakantie verzekerd.
  Ik wens je een heel fijn weekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Fijn weekend en liefs, Pauline Mirjam, dan is "werken en klussen"gewoon heel leuk, vooral met lieve vrienden en kindertjes om je heen. De kinderen hadden al een half jaar plannen voor de camping gemaakt.

   Verwijderen
 3. Wat een topvakantie hadden ze, dat zijn mooie herinneringen voor later! Het natuurmuseum is ook altijd een geslaagd uitje en leerzaam.
  Lieve groet, Renny

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Renny, wat een museum hé, we zijn er al zo vaak geweest, maar iedere keer is het weer een feestje., fijn weekend en liefs Pauline

   Verwijderen

Fijn dat je een bericht achter laat.

Lieve groet, Pauline

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...