zaterdag 12 maart 2016

Buiten, binnen halen......

Als het buiten dan toch zo'n warboel is en er enorm veel takken in je tuin liggen, gras is een mos tapijt en klimopafval genoeg, dan is het tijd om buiten binnen te halen. Komt ook goed uit met Pasen in het vooruitzicht.


De witte druifjes, de irissen en allerlei bolletjes die zelfs de buren voor mij bewaren kunnen straks weer mooi een plekje krijgen in de tuin. Dan hebben we vast volgend jaar een tuin in het voorjaar met bolletjes en Friese stinzenplanten. Dat is iets wat wel hoort bij dit huis en zijn tuin.

Zelfs de hand geverfde eieren heb ik gevonden in een verhuis doos op een overvolle zolder
 
 

6 opmerkingen:

 1. Mooi Pauline de paastakken met eieren in de grote glazen fles. Ik ga hier aankomende week ook mee aan de slag. Frans heeft eergisteren al een flinke bos takken mee naar huis genomen. Deze heeft hij voor mij mogen snoeien op z'n werk. Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi hoor de schaal zo...en de eieren...fijne zondag liefs Ria x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet prachtig uit allemaal en vooral de glazen fles, eenvoudig maar zo mooi.....lieve groet en fijne zondag Marjon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb even heerlijk bij gelezen over je verhuizing, het mooie huis waar je nu woont en de prachtige omgeving. Bijzonder plekje hoor, echt genieten en leuk dat je het weer met ons deelt! Lieve groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, je hebt de materialen nu wel voor handen als je zo flink aan het snoeien bent. Dat word wellicht een klimopkrans met mos? De kwast is ook erg mooi trouwens....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jullie zijn klaar voor de Pasen met de versiering dan, heel mooi.

  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een bericht achter laat.

Lieve groet, Pauline

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...