dinsdag 17 januari 2017

Een (on) gewone wandeling.....
Het begin van de week, een gewone maandag en een gewone ochtend, zoals gewoonlijk klussen. Verven, de badkamerwerkzaamheden, een was draaien enzovoort. Te mooi weer om gewoon dat aan onze neus voorbij te laten gaan. Storm liet het zich geen twee keer zeggen toen we na de lunch riepen......uit Storm. Het was stralend weer, winterse kou, een strak blauwe lucht en met een dikke sjaal, handschoenen en warme laarzen moest het toch goed lukken om deze middag een forse wandeling te maken.
 
We maakten een tochtje voorbij Sneek en we stopten onder de geur van DE (Douwe Egberts). We roken de geur van koffie toen we uitstapten voor een wandeling langs de Alde wei  en de Langwarder Wielen. Een middag, genietend van het prachtige winterlandschap, water, riet, de restanten sneeuw, flarden ijs, de prachtige bomen en ruige velden, de kleuren, de zon en de stilte, een hond die niet moe kan worden en ook nog eens af gaat koelen in het ijskoude water, het geluid van de overtrekkende ganzen.... gewoon een fantastische ongewone wandeling.
 


 

 
 
Terug bij de auto met de geur van DE hadden we ook best zin in een kop hete cappuccino dus op naar Langweer, een afzakkertje in een van de plaatselijke kroegen was de slagroom op de (appel) taart van deze gewone doordeweekse middag.
 
 
 


  
 
 

5 opmerkingen:

 1. Ik heb lekker met jullie meegewandeld! Heerlijk was het.
  Wat fijn dat je zoveel mooie foto's hebt gemaakt. Net of ik erbij was.
  Fijne dag,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jee zeg, wat een geweldige sfeer weer. Super !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben de hele week, vanuit de klas, al verlangend naar buiten aan het kijken geweest. ( en we hebben natuurlijk op het plein genoten van het mooie weer) Dit weer schreeuwt gewoon om zo'n fantastische wandeling. Fijn om even virtueel met je mee te lopen!

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een bericht achter laat.

Lieve groet, Pauline

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...