maandag 12 september 2016

Ochtendstond heeft goud en nevel in de mond.Ik weet het, al eens eerder foto's geplaatst van een ochtendnevel over de Ruterpolder, het land wat aan onze tuin grenst.  Het blijft een prachtig gezicht. Nevel en de doorkomende eerste zon, het water nog rimpelloos in de vroege ochtend, En de roodbonte Friese dames die met hun kleine grut langzaam genieten van hun malse ochtendontbijt. Vega en groen.....puur natuur stat op hun menu.

En onverstoorbaar deze ochtend, trekken de eenden, meerhoentjes en waterkipjes hun spoor in de gladde waterspiegel. De spiegel die alles weerkaatst, de kleur van de lucht en de rietstengels die met hun voeten in het water staan. En in de tuin, daar waar wij een veld waar de bloei van de vaste planten en grassen welig tiert heeft ook de eerste zon vrij spel. Zo mooi. Ondanks dat wij dit jaar alles geplant hebben is het al een prachtig stuk en zal het elk jaar alleen maar mooier worden. In ieder geval een prachtig begin van weer een heerlijke zomerse dag in september.


 

5 opmerkingen:

 1. Everyone want to use problems free system and in this scenario your post is really informative and effective. This kind of awareness is very important for every computer user.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. After reading this informative and effective post. I have good knowledge now to fix this issue and to explain this issue to others.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I will probably be back again to browse more, many thanks for the data.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I will probably be back again to browse much more, many thanks for the data.

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een bericht achter laat.

Lieve groet, Pauline

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...