vrijdag 16 september 2016

Lijnenspel in het water

Wat kan een wandeling met Storm je toch nog verrassen. Voor Storm is het een feest, zijn tennisbal mee en dan spelen op het veld bij de haven. Voor mij een heerlijke wandeling langs de Oostelijke Dijgracht en de haven. De haven vooral voor de passanten, en nu dus langzamerhand steeds stiller. De grote vakantie is echt over en dat merk je op het water. Heerlijk om weer de stilte te kunnen pakken met je lens, tussen het ballen gooien door.  Het water met zijn lijnenspel, de bootjes die er nu stil liggen, een botenhuisje, een zitje aan het water, gewoon de schoonheid van het alledaagse.En Storm heeft geen tijd om te zwemmen, tenminste hij gunt zich geen tijd, maar dat haalt hij wel weer in door zijn eigen zwemfeestje te organiseren, thuis in de achtertuin.

 

3 opmerkingen:

 1. Prachtige foto's........en wat een lieverd die Storm!!!
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. It is pretty worth enough for me. In my opinion, If all website owners and bloggers will make good content as you did then internet will be a lot more useful than ever before.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I really appreciate your professional approach. These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een bericht achter laat.

Lieve groet, Pauline

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...