vrijdag 9 september 2016

Schuitje varen..........De Alde Feanen

Eernewoude, een dagje varen op de Alde Feanen, Een prachtig vaargebied, gevarieerd en nog vrij rustig. Heerlijk om gewoon op je eigen ritme te kunnen genieten van de rust en de ruimte. De vogels, de prachtige natuur en het kabbelen van het water. Ja en natuurlijk werkt de zon mee. Dit gaan we beslist eens vaker doen, je raakt er niet op uitgekeken. Het is nog even wachten op ons eigen bootje tot dat hij bij ons thuis in het water ligt, dan kunnen we tot in de laatste uurtjes genieten van het water rondom IJlst, op het water de zon zien ondergaan of in alle vroegte genieten van de zonsopkomst. Ik verheug mij er nu al op.
 
 2 opmerkingen:

 1. Oooooh, wat een prachtige fotos heb je gemaakt. En wat heerlijk he dat varen op het water. Het geeft mij ook zo'n rustgevend gevoel. En het wijdse uitzicht erbij. Ik kan mij helemaal voorstellen dat je je verheugd op jullie eigen boot.
  Bij ons in de verre toekomst ook nog een stille wens.

  Lieve groet,

  Hilgonda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooooh, wat een prachtige fotos heb je gemaakt. En wat heerlijk he dat varen op het water. Het geeft mij ook zo'n rustgevend gevoel. En het wijdse uitzicht erbij. Ik kan mij helemaal voorstellen dat je je verheugd op jullie eigen boot.
  Bij ons in de verre toekomst ook nog een stille wens.

  Lieve groet,

  Hilgonda

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een bericht achter laat.

Lieve groet, Pauline

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...