woensdag 5 april 2017

Werk in uitvoering......




Al een tijd bezig met het achterste gedeelte van de tuin, tenminste de voorbereidingen om de tuin klaar te krijgen om de laatste beukenhaag te plaatsen. Coniferen verwijderen, grond uitvlakken, poorthek gemaakt, gaas geplaatst......en nu was het vandaag zover. De beukenhaag werd gebracht en in de middag was de beukenhaag geplant. Een prachtig zonnetje en een fris windje, de mannen gingen stug door, en natuurlijk heb ik voor koffie gezorgd om de motor draaiende te houden. Nou en ook de beukenplanten deels geplaatst in de gaten en het gat dichtgegooid.Wat een werk is er verzet door manlief en vandaag in samenwerking met de buurman het laatste klusje geklaard. We zitten nu natuurlijk met spanning te wachten op de groene blaadjes om daarna de haag goed te zien groeien.

Weer een klus die wij van ons lijstje kunnen schrappen. Wij weten dat er best nog wel wat klussen gedaan moeten worden, maar heerlijk dat het ook een gevoel geeft dat het steeds overzichtelijker wordt en als we ook kijken welke werk in uitvoering klussen gedaan zijn hebben we veel grote klussen weg gewerkt.



Maar naast het werken in de tuin is het ook prachtig om te zien dat er kleur in de tuin verschijnt. De lente is echt begonnen en er lijkt geen eind te komen aan deze mooie lenteperiode. Naast het werken is het ook mooi om te zien dat deze mooie plek ook een stukje voor stukje weer onze plek wordt waar wij ons thuis hebben en ons ook thuis voelen

 

2 opmerkingen:

  1. Zo wat een ruimte!!! Prachtig, ben benieuwd hoe het gaat worden! Succes samen!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gaaf, een schapenhek. Ondanks dat we al jaren een schapenhek hebben, blijft het nog steeds mooi om te zien.

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een bericht achter laat.

Lieve groet, Pauline

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...