maandag 3 april 2017

Openlucht Theater.......

Mijn buurmeisje Hadewich was vanmiddag op bezoek. Storm maakt altijd een grote indruk op de kinderen in de buurt......ze vinden hem heel leuk, heel lief, maar o zo groot en hij is heel enthousiast en sterk. Maar Hadewich kreeg Storm goed onder controle. De snoepjes die we in de tuin hadden verstopt werden gevonden. Ik ging verder met mijn tuinwerkzaamheden en Hadewich trainde Storm heel rustig en kalm om nar haar te luisteren en dat ging geweldig. En toen gebeurde het volgende:


Het openluchttheater.....

De meiden van de overzijde verzamelden zich massaal aan de waterkant.


En storm zat klaar voor zijn act. De meiden hadden wel oog voor zo'n stoere blonde knaap, en Storm wilde wel indruk maken op dat grote publiek. Hij wachtte geduldig wat Hadewich ging doen. De stok werd in het water gegooid en het gevolg was een groot waterspektakel, een bommetje in het water, en een snelle sprint naar de overkant, richting stok. Bij de stok gekomen is het een hap en een duik onder water, alleen de staart is dan nog zichtbaar......


Storm deed zijn best, maakt een mooi keerpunt voor de dames en zwom met stok terug naar de wal. Met al zijn spierkracht klautert hij heel stoer het water uit. En wat er toen gebeurde....... Een staande ovatie van de fanclub aan de overzijde. een luid geloei met zijn allen. Jammer dat bij foto's het geloei niet hoorbaar is maar daar is geen woord van gelogen.

Na 5 theatervoorstellingen zijn we maar opgehouden want de dames kregen er geen genoeg van, en Storm die ging apetrots in het zonnetje liggen. Als hij nou maar niet naast zijn schoenen gaat lopen. 

1 opmerking:

  1. Geweldig die dames!! Leuk dat je bij mij kwam buurten! Het wordt tijd dat ik weer eens wat meer op bezoek kom maar met kleinzoon schiet het er wel bij in en is Instagram net wat sneller tussendoor! Fijne dag Yolanda

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een bericht achter laat.

Lieve groet, Pauline

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...