vrijdag 14 april 2017

voorjaars explosieVanochtend een wandelingetje naar de speeltuin. Voor het eerst zijn de kleinkindertjes een nachtje blijven slapen. Dat was feest, een middagje spoormuseum, pannenkoeken eten, s'avonds lekker slapen in de bedstede, hun eigen huisje.  Helemaal ingericht met een eigen bibliotheekje, een plankje met speelgoed en een heus lichtje die ze aan en uit kunnen doen, Lekker ingestopt, nog even liedjes zingen en een dikke kus, ja en de deurtjes moesten dicht.....slapend met zijn tweeën in now time om de volgende ochtend hun slaapfeest kadootje uit te pakken.
Vanochtend een wandelingetje richting speeltuin, wat een feest. En ondertussen genieten van de vele overtuintjes, wat zijn ze mooi in het voorjaar.


Ja ook in onze achtertuin is een kleur explosie, zo mooi, wat kun je genieten van alles wat opkomt. De rijkdom van de eerste bloeiende bloemen, de bolletjes en het frisse groen. Een wandelingetje op je eigen landje is altijd weer genieten van een tuin in beweging


Terug van de speeltuin, thuis even lekker warm worden, even iets te happen en een drankje om weer ras naar buiten te gaan. De hengels stonden klaar om vissen te vangen. Genieten van iets simpels, de rust, de ruimte en gewoon de stilte. En ja hoor er werd gevangen, een emmer vulde zich heel snel met kleine visjes.  En het duurde ook niet lang voordat er een enorme karper werd binnen gehaald. Ze keken hun ogen uit, zo groot, moest dus ook op de foto voordat hij weer zijn vrijheid kreeg. wat is het toch leuk om als opa en oma te genieten van een logeerpartijtje van je kleinkinderen. Het is de eerste keer, maar zal vast niet de laatste keer zijn.


 

5 opmerkingen:

 1. Welk kind wil nou niet in een bedstee slapen, elke morgen naar de speeltuin en....? Genieten voor jullie, heerlijk dat wij mee mogen genieten. Fijne Pasen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk zo je kleinkinderen om je heen, speeltuin, vissen , bij opa en oma slapen. Dat is echt quality-time
  Geniet ervan,
  Fijne paasdagen Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's.....fijne dagen liefs Ria x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Uit je post blijkt dat jullie het heel gaaf, fijn, geZellig etc gehad hebben, je het 'onderweg' ook mooie foto's gemaakt..en dan als klap op de vuurpijl nog zo'n mooie karper...je kleinkinderen hebben echt genoten, zeker weten en jullie vast ook..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijke blije logeerpost!
  Daar droomt toch ieder kind van, simpel geluk! Prachtig om te lezen.

  Lentegroet, MJ

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een bericht achter laat.

Lieve groet, Pauline

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...