donderdag 5 mei 2016

soms loop je tegen de lamp

het duurt altijd vrij lang voordat wij lampen vinden waar we echt blij van worden. De keukenlampen hebben we al jaren en kunnen nog jaren mee. Ze vervelen nooit. We  hebben ze al een jaar of 10 en nog altijd kom ik ze  tegen in de woonbladen.
In onze kamer hebben we wel lampen, maar geen hanglamp. Boven de zijtafel zou dat toch fijn zijn, Ook wat verlichting als je wil lezen, of gewoon voor de gezelligheid. Maar o wat moeilijk, allemaal vragen.......wat en hoe groot, een of twee. Dus met zoveel vragen kan het hier nog wel even duren. Het bleef erbij en iedere avond staken we maar weer het stopcontact spotje in het stopcontact en dan hadden we wat extra licht.  Het verdiende niet de schoonheidsprijs. Afgelopen week waren we in de buurt van Hemrik, hele kleine brandmelders gehaald en zijn we gelijk langsgegaan bij Us Hûs, Us Thûs in Jubbega. Leuk om even te kijken en zij verkopen ook prachtige verfsoorten. En daar liep ik tegen de lamp. Thuisgekomen hebben we een goede plek gezocht, de lampen opgehangen en ze hangen goed voor..... 10 jaar en langer.
 

5 opmerkingen:

 1. Ja, die zijn mooi hoor! Je bloemen ook!

  Fijne dag,
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat je nu toch geslaagd bent. Ze hangen mooi hoor!

  Fijn weekend! Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige lampen, soms loop je er zo tegen aan. Je bloemen zijn ook mooi!

  Groeten van Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige lampen ! Ze zijn stoer maar toch fijntjes en passen heel goed bij de rest van de spullen.
  Mooie plaatjes heb je ervan gemaakt, echt mooie sfeerfoto's ...

  Veel plezier met de lampen voor de komende tien jaar !
  Hartelijke groet van Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja.....soms moet je even geduld hebben hè. Wanneer je speciaal op zoek gaat vind je vaak niks maar soms loop je er tegenaan (leuk gevonden trouwens) De lampen zijn leuk, stoer!
  Vorig jaar waren we in Friesland met vakantie en kwamen ook bij Us Hûs us Thûs langs: waren ze daar gesloten! Daar baalde ik wel van want ik had reuze zin om daar eens rond te neuzen....jammer.
  Maar jij bent in ieder geval goed geslaagd!

  groetjes Trijnie

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een bericht achter laat.

Lieve groet, Pauline

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...