woensdag 22 februari 2017

werk in uitvoering.....

De houten vloer ligt klaar voor de logeerkamer en wat is de verleiding groot om de kamer zover klaar te krijgen om uiteindelijk ook daar de vloer te leggen, maar het gaat soms even anders.
In oktober hebben we een behoorlijke rookschade opgelopen in het huis. De schoorsteen was geveegd en de schoorsteenveger melde dat we prima de open haard konden gebruiken. Hans wilde mij op een donderdagavond verrassen. Overdag was ik weg, en hij heeft de asla laten lassen en dacht tegen vijf uur ik zal alvast het vuurtje aanmaken, wijntje klaar en ik zorg dan voor een leuke verrassing. Nou het was een hele verrassing. Toen ik thuis kwam stonden deuren en ramen open, er was een enorme brandlucht en de muren waren bruin van het roet, incl. plafond.

Om het maar kort te houden, schoorsteenvegers bedrijf aansprakelijk gesteld en dat lag toch wel erg moeilijk. Uiteindelijk lag het eind december bij de verzekering van dat bedrijf en na heel veel haken en ogen kregen wij 2 weken terug te horen dat men het overschilderen van de kamermuren vergoedde. De schilder komt dus volgende week. Tsja en dan kun je maar beter het plafond van de kamer schuren, plamuren en schilderen (en dat is een hele lap). Dus nog even geen logeerkamer werkzaamheden. Maar een voordeel, dan is de kamer en keuken gelijk helemaal afgeschilderd. En tussendoor moet Storm er met zijn neus boven op zitten....... 
   
 
Er is hier maar één de opzichter...dat snap je wel.
 
 
 
 
En omdat hij zijn taak bijzonder goed uitvoert maken we s' middags een stevige wandeling langs soms wel hele mooie plekjes.
 
  
 
 
 
 
 

4 opmerkingen:

 1. Uma graça de supervisor, abraços do Brasil.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Achhhh wat een lieverd is het toch...kijk hem nou.....fijne dag liefs Ria x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die rookschade was flink balen. Gelukkig dat jullie er (terecht) nu toch een vergoeding voor hebben gekregen.

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat was dus niet helemaal goed gegaan, even een flinke tegenvaller!
  Maar het is weer op te knappen gelukkig, het kost alleen weer extra tijd, succes!
  Lieve groet, Linda

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een bericht achter laat.

Lieve groet, Pauline

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...