donderdag 2 februari 2017

De natuur als inspiratie bronVanochtend een heerlijke wandeling gemaakt langs de Geeuw, uitgewaaid en Storm heeft zich weer uit kunnen leven.  Kan zo genieten van de natuur , het water, het riet en de luchten, en vooral de prachtige kleuren.
 
Daarom hou ik ook zo van de grijzen in combinatie met natuurlijke tinten, verweerd hout en natuurlijk blauw. Wat was het een verrassing dat in dit oude huis nog hele oude witjes zaten met prachtige blauwe exemplaren, de springertjes en bloem-en vogel decoraties. Dus heb ik ook weer een beetje oud blauw serviesgoed tevoorschijn gehaald. Blauw hoort hier zo thuis in deze waterrijke omgeving, samen met de sobere grijzen en het verweerde en doorleefde hout. Wij wonen hier alweer bijna een jaar en wat hebben we dan al veel gedaan en wat voelen wij ons hier "te plak" zoals de Friezen zeggen.
 
 


 
 
 
 
 
  5 opmerkingen:

 1. Prachtig dat blauw (verrassend he)......in combinatie met de andere kleuren.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb zelf niets met blauw in huis, maar als ik het zo bij jou zie, vind ik het toch wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi dat deze tegeltjes nog bewaard zijn gebleven. Ik heb ook geen blauw in huis, maar jouw huis vraagt erom.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi. Ik hou ook van grijzen en witten, en af en toe een toefje blauw. Bij mij is het wel veel witter in huis. Bij een ander vind ik grijze muren prachtig, maar zelf ben ik bang dat ik het dan al snel te donker vind worden.

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een bericht achter laat.

Lieve groet, Pauline

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...