donderdag 7 januari 2016

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet......En dat is regen. Tussen het opruimen en inpakken in, tijd voor een kopje cappuccino. Even een moment om te zitten en met zicht op de tuin en de landerijen is dat altijd weer een heerlijk moment. Het groen van de klimop en de velden komt heel langzaam te voorschijn onder de witte deken van sneeuw. Dagen in huis gezeten vanwege de ijzel, zelfs Storm uitlaten is een hachelijke onderneming. Je snapt het al, meestal languit en met zijn poten in de knoop eindigde dat in een grote glijpartij welke zelfs hem te machtig werd. Zijn spirit is iets verdwenen, hij heeft het opgegeven na talloze pogingen van enthousiaste sprongen en rennen op de ijs wegen hier rondom de boerderij. Maar er komt zegen van boven..... regen. Snuffelend door mijn foto,s van de laatste jaren kom ik nog deze mooie regen foto,s tegen. Tijd voor een herinneringsmoment nu ik aan het inpakken ben. 

Herinneringen zijn misschien wel het enige wat echt van jezelf is.

10 opmerkingen:

 1. Gelukkig voor jullie dat de ijzel weggaat, hier regent het ook, echt met bakken uit de hemel, moet er zo weer doorheen om alle dieren hier te verzorgen, brrr.
  Zal niet meevallen om afscheid te nemen kan ik me zo voorstellen...
  Liefs,Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe mooi die ijzel ook is, het is voor menigeen vooral lastig... Ja voor foto's is het super, maar als je naar buiten moet, zoals met een huisdier, dan is het niet zo lang zo leuk...
  Fijn dat het nu over lijkt te gaan.
  En wederom trakteer je ons op prachtige foto's. Dank je wel...
  Ik wens je een fijne avond,
  liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je gaat straks vast en zeker weer mooie, nieuwe herinneringen maken....

  groet Trijnie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het leverde hele mooie plaatjes op, maar ik kan mij goed voorstellen dat je ook blij bent dat de ijzel het land verlaat. Kan de hond ook weer gewoon enthousiast naar buiten zonder onderuit te gaan!

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig gaat de ijzel voorbij, hier ook veel regen en wind erbovenop bah...maar je herrinneringsfoto's zijn genieten, hoor zeker als we warm binnen zitten!

  Fijn weekend alvast
  Groetjes Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Herinneringen zijn zo bijzonder en inderdaad echt van jezelf.. niemand kan ze van je afnemen.. bij bijzondere momenten in je leven zoals een verhuizing ga je terugkijken.. geniet van de mooie herinneringen die dit afscheid met zich meebrengt.. er komen straks weer nieuwe herinneringen bij!

  Ondanks de mooie plaatjes ben ik ook blij dat de ijzel voorbij is en morgen gewoon weer boodschappen kan doen en de honden normaal uitlaten zonder geglibber!

  Liefs, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het ziet er zóóóó gezellig uit bij je! Leuk dat je volger bent geworden van mijn blog.
  Nu ik van jou natuurlijk.
  Ik heb eerder gehoord van It Foarhus, zelfs weleens van plan geweest te komen logeren maar daar kwam op het laatste moment niet van.
  Toch wil ik graag eens komen. Misschien in 2016 wel.
  Groetjes,
  Barry

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De winterse taferelen, die bij jullie in het Noorden waren, leverden prachtige foto's op maar wat gevaarlijk zeg en wat ben ik blij dat dit niet bij ons in het Zuiden geweest is. Ik durfde echt niet naar mijn werk te rijden. Ik heb zelfs medelijden met jullie hond....je laat weer prachtige foto's zien...en zoals ik al las...opruimen en inpakken....ga je verhuizen?....lieve groet van Marjon

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het zal idd wel een flinke ondernemening geweest zijn om naar buiten te gaan. Gelukkig duurde het niet te lang. En je foto`s zijn prachtig, elke keer weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat heb je prachtige foto's gemaakt. Echt heel mooi.
  Hier is het nog geen winter geweest, alleen maar regen.

  Lieve groet, Hilgonda

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een bericht achter laat.

Lieve groet, Pauline

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...