zondag 27 januari 2013

VERRASSEND EN BIJZONDERHalverwege januari 2013, is Marleen Brekelmans op bezoek geweest in het Logement It Foarhûs. Marleen is bezitster van een site waarop zij allerlei bijzondere overnachtingsplekken in binnen- en buitenland in kaart brengt. Een site waar je je hart kan ophalen. Daarnaast schrijft zij allerlei colums en artikelen voor vele bladen. Een vast colum in Ariadne at home: "bijzonder plekje", is bij velen al bekend. Samen met haar moeder, na een aantal dagen vakan tie op een van de mooie Friese Waddeneilanden, kwam ze op terugweg langs om de sfeer te proeven van wellicht een nieuw bijzonder plekje, welke het vermelden waard is.

Er lag wat sneeuw, en de ontvangst met koffie/ thee en de home made "Fryske Wjinter Krudkoeke" (vertaling: Friese winter kruidkoek) gevuld met de appels uit de boomgaard en walnoten van de inmiddels 20 jaar oude notenboom, maakte al gauw de gesprekken los. Het ontdekken van de kamers in het logement, de leefkeuken en ruime badkamer en vooral de sfeer van het geheel spraken haar aan. De complimenten van haar en de boodschap dat de website niet voldoende laat zien wat wij te bieden hebben. Het laatste is ondertussen opgelost. Een prachtige vernieuwde website, waar ook de arrangementen op staan vermeld voldoet beter en laat goed de huidige inrichting zien.

Wat heerlijk om gezellig rondom de tafel te kunnen luisteren naar Marleen, die bijzonder verrast is door dit gedeelte van Friesland, De Friese Wouden, de landgoederen en het water, en de gastvrijheid.
Het "smaak"arrangement wat in de planning ligt voor de zomer kwam ter sprake, gasten laten genieten van de smaak van de Friese Wouden, ambachtelijke producten, en bedrijven, vergeten groentes en een vergeten groententuin. Voor ons een zeer inspirerend bezoek.

We nemen afscheid, de smaakgids mee naar huis,  en beloven, we houden contact.  En Marleen, neemt ons op. Wij komen op haar site te staan van:
Bijzonder Plekje .
Als dat geen leuke opsteker is voor ons eigen bijzonder plekje in de Friese Wouden: Logement it Foarhûs

9 opmerkingen:

 1. Welverdiend hoor, jullie hebben het er zo mooi voor elkaar! Wordt er nu ook in de Ariadne nog een stukje geschreven?

  Een fijne zondag, Pauline! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is leuk, maar jullie verdienen het inderdaad. Fijn weekend.
  Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd Pauline!! Dat is een groot compliment! Goed ook dat ze doorgaf betreft jullie site, daar ga ik nu even een kijkje nemen :-)


  Groeten van Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie opsteker en een groter compliment kun je niet wensen...
  Ze heeft gezien wat wij voelen als we op je blog lezen, een warme sfeer die zoveel
  uitstraalt...ik hoop dat er binnenkort een stukje opgenomen wordt in de Ariadne...


  Lieve groetjes,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dik verdient hoor, en een mooi compliment.
  Groet, Marjonel

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super zeg, dat doet je goed. Ben benieuwd naar het artikel.
  Lieve groet, Renny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie waardering Pauline en als ik de sfeervolle foto's en je enthousiaste verhalen zie en lees over jullie logement is dit ook dik verdiend.
  Fijne zondag en een lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Pauline,
  Wat geweldig zeg. Het column van Marleen in Ariadne@Home ken ik wel. Heerlijk dat zij jouw logement mee gaat nemen in de Ariadne. Super hoor. En als extraatje heb je ook nog eens even je website onder handen genomen. Super toch?
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een mooi compliment en waardering voor wat jullie doen!

  Fijne avond. Lieve groet, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een bericht achter laat.

Lieve groet, Pauline

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...