donderdag 3 januari 2013

Logement It Foarhûs in een nieuwe jas

Dit jaar is het 15 jaar geleden dat we de vervallen boerderij aan het water hebben gekocht. Wat waren we trots, plannen gemaakt en hard verbouwd, zoveel mogelijk het  authentieke bewaard, gerestaureerd en met oude bouwmaterialen alles weer opgeknapt. De boerderij is groot en we hadden ruimte over dus het idee om ook anderen van deze bijzondere locatie te laten genieten was al gauw geboren. Een jaartje later zijn we met een bed & breakfast begonnen voor een kort of langer verblijf, men kan hier ook verblijven zonder een ontbijt. Wij wilden graag de luxe bieden van een compleet "voorhuis", niet alleen het bed, maar ook de pronkkamer en leefkeuken hoort bij het geheel. Deze hoeft men niet te delen met andere gasten. Het is helemaal je prive eigendom voor een korte of langere periode. In die tijd is ook de website gemaakt. De foto,s heb ik steeds wel wat aan kunnen passen maar nu wordt het tijd voor een compleet nieuwe website, aangepast aan het huidige beeld.

Eerst maar eens met de foto,s aan de slag gegaan, en zie hier het eerste opzetje is klaar:De huidige website is op dit moment nog steeds in de lucht, klik:  Logement It Foarhûs, logeren in het land van natuurlijk ritme. 

De webmaster kan in ieder geval aan de slag.


8 opmerkingen:

 1. Toevallig heb ik pas geleden nog even een kijkje genomen op je "oude"website. Nu kijk jij daar waarschijnlijk al een tijdje tegen aan, maar op mij kwam het heel goed over hoor! (maar dat komt misschien wel het meest doordat jullie gewoon een prachtige plek hebben) Ik ben benieuwd naar het eindresultaat, maar de foto's zijn in ieder geval alvast om bij weg te dromen....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij hebben het voorrecht gehad om een aantal jaren geleden een mooie zomerweek bij jullie door te brengen, en daar denken we nog steeds met veel plezier aan terug .
  Heerljk rustig en een prachtige logeerplek !
  Wij kunnen het iedereen aanbevelen .
  Mooie foto's hoor !!!
  Groetjes en de beste wensen voor 2013 !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig foto's , lijkt mij heerlijk tot rust komen daar bij jullie.

  Groet, Marjonel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt mooie foto's gemaakt. Lijkt me heerlijk genieten bij jullie.
  Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die foto's zijn om van te dromen, dus met je nieuwe website komt het vast helemaal goed!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Pauline,

  Dank je wel voor je lieve berichtje op mijn blog. We zijn elkaar even uit het oog verloren :-). Wat wonen jullie toch prachtig!

  Ik wens jou en je gezin ook een mooi, gezond en gelukkig 2013 toe!

  Lieve groet van Madelief x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat wonen jullie daar toch prachtig!
  Heb net de website bekeken, ziet er goed uit zeg!
  liefs, Annelies

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een bericht achter laat.

Lieve groet, Pauline

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...