dinsdag 16 februari 2016

6 februari.... verhuisdag.Zaterdag 6 februari was de dag dat (bijna) alles verhuisd is naar IJlst. Super geholpen door vrienden, zonen en buren. Tussendoor nog een heerlijke catering door mijn vriendin  Tineke (een grote pan overheerlijke echte snert) en de broodjes gebakken ei en roggebrood met spek  door (Alie mijn buuf), goed voor het teamgevoel en de inwendige mens.
De klus was geklaard voor 15.00 uur s'middags. De verhuizer Hans was weer op tijd thuis dit weekend en wij zaten al redelijk op orde in de keuken, kamer en onze slaapkamer. (De logeerkamer is tijdelijk de opslag). Hmm, daar moeten we nog even flink onze schouders onder zetten in de toekomst, zodat de dozen ruimte gaan maken voor de logees.

Nog een weekje daarna flink gebuffeld en heel veel hulp gehad van de buren met de laatste achtergebleven spullen halen, opruimen en alles schoonmaken. het was nog een hectisch weekje. gisteren maandag de 15e februari was de overdracht van onze boerderij in Hemrik. zij zullen vast weer hun eigen weg gaan volgen en daar hun toekomst opbouwen en ik hoop dan ook dat zij net zoveel kunnen en mogen genieten van die bijzondere plek in de Friese Wouden. het moment van het thuis/huis in IJlst is voor ons dan ook echt aangebroken. vandaag is het dan ook de dag dat wij wakker worden in ons nieuwe huis met het gevoel dat dit onze plek en onze toekomst gaat worden. Niet verkeerd als de wereld aangeraakt is door een toverstafje met witte rijp en een eindeloos uitgestrekt landschap en water. Hier gaan we zeker met volle teugen van genieten. 

7 opmerkingen:

 1. Oh, dat was heerlijk wakker worden dus! Wat fijn dat jullie het al zo naar de zin hebben en genieten. Nu elke dag je droom meer waar maken, heerlijk. Geniet ervan, dat gaat vast en zeker lukken, wat een heerlijk weids uitzicht.
  lieve groet, Renny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Al is het nu nog niet helemaal zoals je het wil, ik weet zeker dat dit weer een prachtig stekje gaat worden. Ik wens jullie heel veel woonplezier in jullie nieuwe huis.

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gelukkig maar....dat us achter de rug....nu jullie nieuwe huis gezellig maken succes liefs Ria x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jullie smaak een beetje kennend, wordt dit ook weer een prachtig stekkie.

  Liefs, Marjonel

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, Pauline, dit gaat prachtig worden: ik zag al prachtige oude tegeltjes!
  En zo wakker worden moet een belevenis zijn!
  Fijn dat alles nu achter de rug is.....nu opbouwen, en dat is toch wel heel leuk om te doen!
  veel plezier daarmee.

  groetjes Trijnie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Pauline,
  Oh... wat een werk is het toch zo'n verhuizing.
  Als je maar eenmaal over bent, dan hoef je ook niet steeds heen en weer en kan je heerlijk bezig zijn met verbouwen van jullie nieuwe prachtige optrek.

  Fijne dag en lieve groet,

  Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele klus inderdaad verhuizen, wat fijn dat jullie zoveel hulp hadden!
  Liefs,Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een bericht achter laat.

Lieve groet, Pauline

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...