vrijdag 30 januari 2015

EEN DROOM

Elke dag weten wij weer wat rijkdom is......het wakker worden in de rijkdom van de stilte, de rust en de ruimte. Het langzaam ontwaken, de kippen en meneer de Haan die rond de deur scharrelen en je herinneren aan een handje voer, de specht die brutaal los timmert hier op de met lekkers gevulde boomstammetjes. het beleven van de weersomstandigheden, de veranderende wolkenluchten en zoals vandaag een enorme toegift. Wakker worden in een witte wereld, met een prachtige zon opkomst. Nevel in de verte gekleurd door een zacht oranje lucht met een zweem van blauw. De verbazing van de kleuren probeer je in je op te nemen om nog voordat je een broodje eet, snel naar buiten te gaan. Het vluchtige moment van deze rijkdom en weelde maar gauw vastleggen, want dit is niet uit te leggen in woorden, het is langzaam ontwaken uit een prachtige droom. De beleving van een stille, zacht gekleurde film bij je achterdeur, en het decor is je tuin met de achterliggende weilanden.

12 opmerkingen:

 1. heerlijk om te lezen,voel je je meteen thuis...prachtige foto's!
  een heel fijn weekend
  liefs ramona

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi vast gelegd, Pauline.

  Fijn weekend samen.
  Marjonel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie post!!! Het verhaal en de foto's komen zo mooi samen......

  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is dit mooi! En dan heb ik het niet alleen over je foto's en de prachtige omgeving waar je in woont, maar ook de manier waarop je je vaak in je posten verwoordt. Ik word er dromerig van... ;-).

  Fijn weekend Pauline! Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat zijn je foto's weer prachtig, wat een mooie wereld om in te ontwaken! Het is inderdaad een rijkdom om zo te mogen wonen!
  Veel liefs, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige foto's , net als je schrijfstijl....lees altijd met veel plezier je blogposten.
  Zie je mailtje wel tegemoet, gezellig dat je komt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het is inderdaad een droomwereld!
  Wat een bof om zo te wonen!
  Genieten genieten genieten:)

  Fijn weekend!
  Liefs Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een rijkdom om daar te mogen wonen: een schitterende omgeving! En dan vooral zoveel sneeuw: dat ben ik hier nog niet tegengekomen!

  groet Trijnie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtig schouwspel, je foto`s geven het goed weer... prachtig die damp die dan belicht word, en het zacht roze ochtendlicht. Ik kan daar ook altijd zo van genieten....

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heerlijk droomplekje hebben jullie, wat genieten! Mooie sfeerplaatjes, jullie uitzicht, geen droom maar werkelijkheid.
  lieve groet, Renny

  BeantwoordenVerwijderen
 11. heerlijk plek om wakker te worden en verder te dromen .... wie wil dat niet .... heerlijk toch dat je zo kan wonen en daar moet je zeker elke dag van genieten ... prachtige foto's lekker met je mee gedroomd ... fijn weekend lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zucht... wat een prachtige foto's!! Heel erg mooi, zo zou ik ook wel willen wonen. Genieten hoor!
  Fijne zondag!!

  Liefs Monica

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een bericht achter laat.

Lieve groet, Pauline

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...