maandag 20 oktober 2014

EEN ZONDAG DIE IN HET WATER VALT

Zoveel plannen om afgelopen zondag goed te gaan genieten van die mooie zomerse laatste zondag van oktober, warmte was er beloofd en zon. Het was warm en de dag begon hoopvol. Maar aan het eind van de ochtend pakten wolken zich samen en vielen de eerste regendruppels. De zondag viel letterlijk in het water, aan het eind van de middag verscheen de zon.

In plaats van aan of op het water te zitten, zaten we te kijken naar het water wat neerviel. De droge uurtjes die wel aangenaam warm waren zijn maar aangegrepen om de tuin verder op te schonen, winterviooltjes in de bakken zetten, fotograferen en tussendoor binnen schuilen onder het genot van een kop cappuccino.

Aan het eind van de middag uit eten bij een vriendin, gezellig bijpraten en overheerlijk want ze kan goed koken.

Het resultaat van die zondag die in het water viel, in ieder geval weer een goede binnenkomer voor een ieder die bij de voordeur het erf oploopt..........

  
  
 En die heerlijke dag op of aan het water, die houden we vast nog wel tegoed.9 opmerkingen:

 1. Wat is het weer toch verschillend in Nederland..en helaas hadden jullie het niet getroffen!
  Wij hebben de hele dag buiten gezeten:)
  Maar goed, het is vast ook wel eens andersom!
  Je binnenkomen ziet er in ieder geval weer winterklaar uit, super!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gistermiddag was het hier ook niet zo lekker meer, we waren druk in de tuin met het snoeien van een paar bomen toen het ook hier begon te regenen en waaien. Ik had ook op iets meer gerekend. Gelukkig hebben we een heleboel nazomerse dagen gehad en zoals je zegt, die dag op of bij het water komt vast nog wel een keer.

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ..volgens mij was dit dan plaatselijk want wij hebben redelijk weer gehad! Je hebt het in ieder geval wel gezelig kunnen maken.Mooi staan de viooltjes, een warme kleur! Geniet rvan. Bedankt voor je volgster-schap!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook wij hadden afgelopen zondag mooi weer. Jammer dat jullie dagje letterlijk in het water is gevallen. De binnenkomer is in ieder geval prachtig!

  Liefs, Cynthia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja wat was het jammer dat het zo omsloeg hè, zondag. Hier precies hetzelfde hoor. Ik was in de ochtend nog in de duinen, maar net toen ik thuis kwam vielen de eerste druppels. Mijn nichtje was jarig en we hadden eigenlijk al gedacht dat het zo heel bijzonder zou zijn als we haar verjaardag op 19 oktober buiten konden vieren... maar helaas, dat ging dus niet door...
  Je erg ziet er in ieder geval weer heerlijk uit...
  Ik wens je een heel fijne namiddag,
  liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer dat je niet volop hebt genoten van de zon, vooral als je je er op verheugd. Gelukkig heb je nog wat kunnen doen, blijft leuk die winterviolen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Niet alleen zondag viel in het water , terwijl ik dit schrijf staan de hemelsluizen helemaal open .
  Jongens , wat een weer .
  Je hebt net op tijd alles weer mooi gemaakt , mooi die viooltjes , heb je heel de winter plezier van .
  Mooie ingang ook.
  Groetjes christel

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Was jammer van de regen, maar wat hebben we vanaf het vroege voorjaar een fantastisch jaar gehad! Nog nooit zoveel zon gehad en zoveel mooie dagen .

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een bericht achter laat.

Lieve groet, Pauline

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...