donderdag 1 december 2011

It Foarhûs - Winterhûs


De donkere dagen van december zorgen er altijd weer voor dat je behoefte hebt aan aanpassingen binnenshuis. Veranderingen in het Logement. Ook daar dringt zich langzaam de winter binnen, dikke dekens, meer kussens, vilt en bont,  stoere houten kandelaars, verschuiven van je meubels, een verfje hier en een verfje daar, kortom weer een warm welkom maken voor je gasten, en natuurlijk de voorbereidingen voor een kersthuis voor gasten die een andere kerst willen vieren dan anders.

De website wordt de komende tijd ook vernieuwd, nog steeds ziet hij er mooi uit, maar hij is aan de kleine kant en we willen de website aanpassen aan de seizoenen. Gaat wel iets meer werk vragen maar vast ook erg leuk om er steeds weer mee bezig te zijn. Nog even geduld en dan is ook onze nieuwe website in de lucht.

2 opmerkingen:

  1. Ben erg benieuwd naar jullie kersthuis...lijkt me erg gezellig om bij jullie kerst te vieren. Je vorige post was ook al zo mooi, zo'n heerlijke sfeer. Echt genieten, lieve groet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kerst vieren in een kersthuis...dat klinkt bijzonder goed! Succes met de website, als je na wat uurtjes werk een heel mooi resultaat hebt neergezet, geeft dat toch ook weer veel voldoening!

    Een fijne avond! Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een bericht achter laat.

Lieve groet, Pauline

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...